Salonul de artă GRA-FO-MEDIA 2020

Salonul de artă GRA-FO-MEDIA 2020

EDIȚIA a III-a, 4 noiembrie - 4 decembrie 2020, TÎRGU MUREȘ

INVITAȚIE / REGULAMENT

Salonul de arta GRA-FO-MEDIA 2020Salonul de GRAFICA, FOTOGRAFIE SI MEDIA se adreseaza artistilor plastici profesionisti, absolventilor si studentilor de la Universitatile de Arta din tara si strainatate. Salonul doreste sa ofere artistilor plastici posibilitatea de expunere a lucrarilor realizate in tehnici grafice, tehnici traditionale de gravura precum si in tehnici experimentale contemporane de imprimare grafica, fotografica, arta computerizata precum si alte tehnici media, pe orice fel de suport si pe orice format.

Tema salonului: "PROTEST"

Vernisaj: miercuri, 4 noiembrie 2020, orele 17.00.

PARTICIPANTII VOR AVEA IN VEDERE IN LUCRARILE LOR, MANIFESTAREA ENERGICA IMPOTRIVA UNEI STARI DE FAPT CONSIDERATA ABUZIVA, O STARE DE LUCRURI INCORECTA, NEDREAPTA., ISI VOR MANIFESTA OPOZITIA HOTARATA IMPOTRIVA UNOR INCALCARI ALE DREPTURILOR OMULUI, DEZACORDUL FATA DE O ACTIUNE SOCOTITA CA FIIND ILEGITIMA SAU INJUSTA.

Dimensiunea maximă 200x200 cm.

Fiecare artist poate participa cu 1-3 lucrări.

Formular inscriere Salon GRA-FO-MEDIA

ETAPA I-a

Fișa de înscriere completată cu datele personale şi fotografii sau reproduceri după lucrări se vor trimite online pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Perioada de inscriere: 5-23 oct. 2020.

Persoane de contact:
CEZAR BULIGA, TEL.: 0757 289843 / e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
JAKAB TIBOR, TEL.: 0744 247778 / e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
PUSKAI SAROLTA, TEL.: 0729 842197 / e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
MIHAI STOICA, TEL.: 0724504018 / e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
MARIANA SERBAN, TEL.: 0723336873 / e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

ETAPA a II-a

Lucrarile vor fi aduse la Magazinul Fondului Plastic, Dna Molnar Ildiko (tel. 0749 924175) in intervalul 19-23 octombrie  2020, intre orele 10.00-15.00 sau vor fi trimise in format digital- fotografii rgb, (2000 x 2000 pixeli), format jpeg sau tiff, film video format mp4, calitate FHD.

Lucrarile vor contine pe spate NUMELE, TITLUL, TEHNICA, DIMENSIUNILE, PRETUL si vor avea neaparat sistem de prindere. In cazuri speciale putem asigura fixarea lucrarilor pe perete cu magneti.

Contributia participantilor este de 40 lei pentru o lucrare si cate 15 lei in cazul in care se vor aduce doua sau trei lucrari.

Expedierea lucrărilor se va face doar prin curierat rapid (exclus Poşta Română!)
- Lucrările vor avea sistem de agățare obligatoriu.
- Returnarea lucrărilor se va face prin curierat, cu plata ramburs.

Lucrările trebuie împachetate în ambalaje solide care să reziste la transportul dus-întors.

ALTE PRECIZĂRI

Organizatorii au dreptul de a folosi reproduceri dupa lucrarile expuse, in scopul promovarii expozitiei, in materiale publicitare, cu scop de informare, marketing sau educational, fara plata catre autor.

Participantii vor gasi afisul expozitiei, imagini incepand de la organizare, vernisaj online, etc. la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Log in

create an account
Siteul www.uapmures.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...