Saloane UAP Târgu Mureş

Saloane anuale UAP Târgu Mureş

Despre noi
SALONUL DE ARTĂ GRA-FO-MEDIA 2020

SALONUL DE ARTĂ GRA-FO-MEDIA II
EDIȚIA a III-a, 4 noiembrie - 4 decembrie 2020,
TÎRGU MUREȘ

Tema salonului: "PROTEST"

Salonul de GRAFICA, FOTOGRAFIE SI MEDIA, se adreseaza artistilor plastici rofesionisti, absolventilor si studentilor de la Universitatile de Arta din tara si strainatate. Salonul doreste sa ofere artistilor plastici posibilitatea de expunere a lucrarilor realizate in tehnici grafice, tehnici traditionale de gravura precum si in tehnici experimentale contemporane de imprimare grafica, fotografica, arta computerizata precum si alte tehnici media, pe orice fel de suport si pe orice format.

Vezi detalii

SALONUL DE ARTĂ GRA-FO-MEDIA 2019

SALONUL DE ARTĂ GRA-FO-MEDIA II
EDIȚIA a II-a, 7-24 iunie 2019,
TÎRGU MUREȘ

Tema salonului: "PROTEST"

Salonul de grafică, fotografie și media, se adresează artiștilor plastici profesioniști, absolvenților și studenților școlilor superioare de artă. Salonul dorește să ofere tuturor posibilitatea de expunere a lucrărilor realizate în creion, tuş, cărbune, tehnici tradiționale de gravură, tehnici experimentale contemporane de imprimare grafică, fotografică, artă computerizată precum și alte tehnici media, pe orice fel de suport.

Vezi detalii

Log in

create an account
Siteul www.uapmures.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...