Evenimente

METAFORE INCANDESCENTE

BIENALA NATIONALA CERAMICA-STICLA-METAL EDITIA a VII-a

Bienala Națională de ceramică-sticlă-metal "METAFORE INCANDESCENTE" care și-a încheiat expunerea inițială la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca în noiembrie 2018, își continuă itinerarea la Tg, Mureș, la invitația UAP Mureș.

Detalii eveniment:

  • Vernisaj: 16 Ianuarie 2019, ora
  • Perioada: -
  • Locatia: Galeria ART NOUVEAU, Palatul Culturii Tîrgu-Mureş
  • Orar: Marţi-Vineri: 10:00-15:30 | Sâmbătă: 10:00-12:30 | Duminică-Luni: inchis

Expoziția Bienalei va fi prezentată publicului târgu-mureșean în Galeriile "ARTNOUVEAU" aparținând UAP Mureș, situată în Palatul Culturii și va fi deschisă miercuri 16 ianuarie 2019 la ora 18.00, fiind deschisă pentru vizionare pe parcursul a peste trei săptămâni.

Evenimentul va fi prezentat de D-na Mana Bucur, Președinta UAP Mureș și gazdă a bienalei clujene, Dl. Nagy Miklos Kund, scriitor și cronicar de presă și conferențiarul universitar Dr. Andrei Florian, dascăl al catedrei de profil al UAD Cluj-Napoca, organizatorul și curatorul acestei Bienale.

Acțiunile manifestării sunt susținute de parteneriatul prestigios al UAP Filiala MUREȘ, UAP Filiala Cluj și UAD Cluj-Napoca.
Bienala se bucură de prețiosul sprijin material al firmei "NETT FRONT" Tg. Mureș iar materialul publicitar este editat la Cluj-Napoca la Editura "GPO Grafics".

Expoziția reunește lucrările de înalt nivel conceptual, plastic și tehnic a 57 de artiști români recunoscuți din toată țara, cărora li se alătură lucrări ale unor absolvenți, masteranzi și actuali studenți ai universităților de artă din București, Timișosara, Iași și Cluj-Napoca.

Vă așteptăm cu mare plăcere la Galeria Art Nouveau, să vă bucurați încă odată de strălucirile incandescente ale mataforelor obiectuale, ale artelor decorative contemporane din România.

Log in

create an account
Siteul www.uapmures.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...