Expoziţii

METAFORE INCANDESCENTE

BIENALA NATIONALA CERAMICA-STICLA-METAL EDITIA a VII-a

Bienala Națională de ceramică-sticlă-metal "METAFORE INCANDESCENTE" care și-a încheiat expunerea inițială la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca în noiembrie 2018, își continuă itinerarea la Tg, Mureș, la invitația UAP Mureș.

Detalii eveniment:

  • Vernisaj: 16 Ianuarie 2019, ora
  • Perioada: -
  • Locatia: Galeria ART NOUVEAU, Palatul Culturii Tîrgu-Mureş
  • Orar: Marţi-Vineri: 10:00-15:30 | Sâmbătă: 10:00-12:30 | Duminică-Luni: inchis

Expoziția Bienalei va fi prezentată publicului târgu-mureșean în Galeriile "ARTNOUVEAU" aparținând UAP Mureș, situată în Palatul Culturii și va fi deschisă miercuri 16 ianuarie 2019 la ora 18.00, fiind deschisă pentru vizionare pe parcursul a peste trei săptămâni.

Evenimentul va fi prezentat de D-na Mana Bucur, Președinta UAP Mureș și gazdă a bienalei clujene, Dl. Nagy Miklos Kund, scriitor și cronicar de presă și conferențiarul universitar Dr. Andrei Florian, dascăl al catedrei de profil al UAD Cluj-Napoca, organizatorul și curatorul acestei Bienale.

Acțiunile manifestării sunt susținute de parteneriatul prestigios al UAP Filiala MUREȘ, UAP Filiala Cluj și UAD Cluj-Napoca.
Bienala se bucură de prețiosul sprijin material al firmei "NETT FRONT" Tg. Mureș iar materialul publicitar este editat la Cluj-Napoca la Editura "GPO Grafics".

Expoziția reunește lucrările de înalt nivel conceptual, plastic și tehnic a 57 de artiști români recunoscuți din toată țara, cărora li se alătură lucrări ale unor absolvenți, masteranzi și actuali studenți ai universităților de artă din București, Timișosara, Iași și Cluj-Napoca.

Vă așteptăm cu mare plăcere la Galeria Art Nouveau, să vă bucurați încă odată de strălucirile incandescente ale mataforelor obiectuale, ale artelor decorative contemporane din România.

Log in

create an account